AKTUELNO

Prvi put je imao video-poziv.

Drvo mudrosti tokom večeri u Rajski vrt pozvalo je Branislava Radonića Brendona kako bi ga obavestilo da, ukoliko ima 1500 dinara, može dobiti video-poziv sa svojim najmilijima.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da nije imao dovoljno novca, Brendon je istrčao iz Rajskog vrtai odmah otišao do cimera kako bi mu pozajmili novac koji mu nedostaje, a najviše mu je u susret izašla Marija Kulić koja mu je dala pun iznos sume koja mu je potrebna za poziv.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što mu je Marija dala novac, Brendon je isti ostavio u poštansko sanduče, odakle se uputio ka govornici. Ovo mu je inače prvi poziv pred kamerama "Zadruge 2", a Radonić je večeras razgovarao sa roditeljima koji su ga savetovali da nastavi da bude pozitivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da ti kažem da su ti Marija, Aleksandra, Karađorđe, Maja, Marko i Miki samo prijatelji. Zorica te puno ogovara - rekla mu je majka, a zatim se Brendonu obratio otac: "Ja sam ti govorio da je ne napadaš, ali kaži Zorici sve u lice! Veliku podršku imaš napolju".

Foto: TV Pink Printscreen

Mama, jesam ti pogodio kada je bio rođendan? Nisam! Jao, nikada vas nisam ovoliko dugo video - govorio je Brendon svojim roditeljima, a zatim je pukla veza.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je pokušao da izađe iz govornice, Brendon nije uspeo u tome, s obzirom na to ga je neko od cimera zaključao, posle čega je Miki Đuričić odmah skočio na noge kako bi mu pomogao da izađe napolje.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

'