AKTUELNO

Konačno je shvatila neke stvari.

U toku večeri nastao je opšti haos u emisiji ,,Gledanje klipova", kada je pušten klip kako se Stanija Dobrojević priklonila Marku Miljkoviću, a onda se pravdala pred svima kako je to bilo slučajno. Zbog toga su Luna Đogani i ona ušle u žestoki sukob, a Marko je ignorisao celokupnu situaciju u kojoj su i jedna i druga burno reagovale.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Posle emisije se Luna raspravljala sa Markom, pa se žalila Ani Korać da joj je lakše da bude sama nego da se svako veče nervira. Koraćeva je priznala da se takođe posvađala sa Davidom Dragojevićem.

Ovo su stvarno stvari oko kojih ne može da se sprda. Mene je Rebeka pitala ko mi je poslao tortu, ja rekla da su fanovi i ubacila komentar kako mi dečko nije kupio, Marko počeo da histeriše na mene, stvarno strašno. Bolje da se ne mučimo ni ti, ni ja - rekla je Luna Ani.

Isto je govorila Bori Santani i Ljubi Pantović, pa je iskoristila priliku da prokomentariše dešavanja tokom emisije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dečko ima neki problem. Ja to više neću da tolerišem. Prvi put kad mi bude nešto rekao, gotovo. Anabeli sam obećala da neću to više sebi da radim. On se za sitnice meni zamera. Strašno. Nije to toliko veliko da bih se ja kidala sada. Osećam se loše. Kunem ti se, ja njega volim, ali neću da tolerišem. Dosta sam trpela - govorila je Luna Ljubi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja da se više izvinjavam za nešto, toga više neće biti - završila je ona.

Detaljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'