AKTUELNO

Neće joj biti svejedno kada ovo vidi.

Publiku kraj malih ekrana je iznenadio postupak Stanije Dobrojević na žurki koja je održana u utorak veče. Naime, rijaliti učesnica je igrala i hodala unazad tako da je na kraju uhvatila Marka Miljkovića za zadnjicu i deo butine. Miljković, ali i ona to nisu komentarali nakon toga, već je bilo dovoljno to što je njegova devojka Luna Đogani odgurala Dobrojevićevu od njega pa nastavila da igra uz muziku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Situacija je dobila totalno novi epilog kada je sinoć u emisiji ''Gledanje snimaka'' pušten video svim zadrugarima koji su šokirano gledali, optuživajući Staniju da sve namerno radi zbog kadra. Luna Đogani nije imala pojma da je ona njega uhvatila za zadnjicu jer je stajala ispred njeda na žurki. Dobrojevićeva je rekla kako se spotakla i da je Marko samo bio osoba za koju se uhvatila kako ne bi pala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Postavlja se pitanje zašto je Marko krio od Lune da je Stanija opustila ruku i dodirivala njegove delove tela. Podsetimo, na rođendanu kod Nenada Aleksića Ša, Miljković je sedeo između Stanije i Lune, ali je pored svega našao vremena da nekoliko puta odmeri Stanijinu zadnjicu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li Marko pored Lune mašta o Staniji na način na koji ne bi trebalo kao zauzet muškarac, ostaje da saznamo.Pogledajte snimak ispod teksa.

Pročitajte više: SVE MI JE ČUDNO! Luna napala Marka zbog bliskosti sa Stanijom, zadrugari će biti ŠOKIRANI kad vide da je OPET PALA NISKO! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Stanija Dobrojević

'