AKTUELNO

Zbog ovoga će se David razočarati!

Ana Korać stavljena je na stub srama kada su u toku emisije ,,Gledanje snimaka" svi gledali klipove u kojima su ona i njen dečko David Dragojević ušli u vezu, samo nekoliko sati otkad je poručio Aleksandri Subotić da je voli i da mu nedostaje.

Zbog toga je Koraćeva izvukla deblji kraj, a njene drugarice Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora bile su prisutne i pomno pratile sve šta je Dragojević govorio u toku večeri.

Foto: TvPink Printscreen

U razgovoru sa svojim drugaricama Ana je otkrila pravu istinu o njihovom odnosu, a o čemu je vešto ćutala kako bi zaštitila svog dečka u koga se mnogo zaljubila.

Ja sam njemu rekla da objasni sve te laži kojih ima gomilu, a ne mogu ja da kažem! I onda se on naljuti na mene, pa mi kaže da me voli! - počela je Ana.
Ti pre nego što ustaneš, dobro razmisli šta ćeš da kažeš! Budi dostojanstvena kao što si i do sad. Šta sam ti rekla pre nego što ste ušli u vezu? Izvući ćeš deblji kraj i sve ide ka tome! Zato se nerviram! - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Koraćeva je u nastavku otkrila šokantne detalje koje se mnogima neće svideti, a onda je Matora donela zaključak o celokupnoj situaciji koja je zaintrigirala ceo region.

Nervira me što njega to ne interesuje i iz svega toga ispadne da je lažov. Ispričao mi je šta su lagali zajedno i zašto su to radili. Njihovu vezu su vodile neke žene koje su im govorile šta da rade! On je meni rekao da nju nije voleo, samo poštovanje! - priznala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

On je rekao da nikad ne bi raskinuo sa Aleksandrom da je ostala ovde! Jeste da je on zaljubljen u tebe, ali ne može da prestane da voli tek tako! On ili ima korist od nje ili misli da je ovo dobro za rijaliti! - rekla je Matora.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Jovana Tomić Matora

'