AKTUELNO

Bila je besna zbog ovog saznanja.

Zbog Stanije Dobrojević i njenoj želji da se prikloni Marku Miljkoviću nastao je opšti haos, a mnogi zadrugari osudili su njen postupak sigurni da je sve to uradila namerno kako bi privukla pažnju.

Lepi Mića bio je jedan od onih koji nisu mogli da prećute to što je pokušala da posvađa Lunu Đogani i Marka, pa joj žestoko odbrusio.

Foto: TvPink Printscreen

Ne morališi mi više, budi realna! Namerno si ga uhvatila za du*e! Ti si skandal majstor! Tebe interesuje da se pravi pompa oko tebe! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Neka bude da sam namerno! Ti mene kanališ! Ja sam slučajno to uradila, nekog sam načepila i krenula sam da padnem i neko me odgurnuo i to je bila ona! Ja sam debil što igram na žurki i onda vi dobijate ono što želite - rekla je Stanija.

Ona je zbog gromoglasne svađe napustila Belu kuću gde se zajedno sa Marijanom Zonjić uputila ka pabu, a ono što je rekla izazvaće burne reakcije Đoganijeve kad čuje za ovo.

Foto: TvPink Printscreen

To rade samo fufe! Osobe koje nemaju samopouzdanje pa misle da bih ja dirala nešto tuđe! To samo fuksetine mogu da pomisle! Ona nije ni naivna ni glupa, sve za rijaliti! Ona zna da nema problema kod mene! Zato ona razmišlja da sam ja to uradila namerno! - prokomentarisala je Stanija.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'