AKTUELNO

Na opasnom mestu vodili ljubav!

Luna Đogani i Marko Miljković imali su intimne odnose u elektro-sobi, koja služi u tehničke svrhe i u kojoj se nalazi elektronika. Njih dvoje su u jednom trenutku napustili rođendansku proslavu Nenada Aleksića Ša i otišli do ove prostorije gde su imali intimne odnose. Veliki šef je odlučio da ih zbog ovoga kazni nedeljnim honorarom, jer su prekršili grubo pravilo boravka u "Zadruzi 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari, današnja proslava Nenadovog rođendana je organizovana u kafani "Dubioza", rečeno je da ukoliko želite da prisustvujete rođendanu možete otići tamo. Međutim, nekima od vas, ni pisma ni pravila ne znače ništa, pa im je potpuno u redu da kada se kaže idite u "Dubiozu" krenu redom po prostorijama tražeći štek mesto. Jako je opasno boraviti u elektro-sobi, gde ima puno struje, kablova i tehničke opreme. S obzirom na to da su Luna i Marko ulazeći u tehničku sobu ugrozili svoju bezbednost i bezbednost drugih zadrugara, doneli smo odluku da budu kažnjeni nedeljnim honorarom - glasilo je pismo Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Luni nije bilo svejedno zbog ove odluke Velikog šefa, te je istakla da Marko i ona nisu znali čemu ta soba služi. Inače, Luna i Marko su nedavno takođe kažnjeni zbog kršenja pravila tokom boravka u tuš kabini kada su takođe imali intimne odnose.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadruga 2

'