AKTUELNO

Sve mu smeta i želi da je potpuno promeni!

Marko Miljković iznerviran ponašanjem njegove devojke, Luna Đogani tokom prošle noći, uputio joj je reči upozorenja. Iako su pre samo nekoliko dana bili pred raskidom zbog Luninog kontakta sa Zoricom Marković, blogerki je ovaj put smetala Stanija Dobrojević.

Želeći da joj pruži još jednu priliku, Miljković je seo pored Lune, te su poveli razgovor o njihovoj vezi. Marko je imao jasnu poruku za nju, budući da je blogerka jutro dočakala uplakana.

Foto: TvPink Printscreen

Najmanji je problem biti u gasu, sprdati se sa nekim, to je najmanji problem. Način na koji si pričala sa mnom, sarkazam i to, to ne volim - izjavio je Marko.
Bila sam bezobrazna - priznala je krivicu Luna.
Nije to bilo bezobrazno kako ja to volim. Imaš ono šmekerski bezobrazno i ono odvratno, kako ja ne volim. Razumeš? Kad pričamo o ozbiljnim temama, da se ne sprdaš, to treba da se shvati, jer ja se ne sprdam. Kad smo kod korigovanja, to korigovala nisi - izjasnio se Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Tebi sam dozvolio da se približiš maksimalno i moraš da budeš pažljiva sada sa mnom. Ja sam pažljiv, svašta ti kažem da bih izvukao iz tebe ono sve, moram da dođem do istine, da bi mogli da nastavimo normalnim tokom u budućnosti. Ti nisi direktna sa mnom kada imaš neki problem. Ako se već pomenulo to i ako si već krenula sa tom pričom, onda nastavi da guraš to. A ne da govoriš kako ja tebe ne volim, jer onda ja moram da kopam po Luninom mozgu zbog čega je ceo problem krenuo. Nema potrebe ničega da se plašiš na ovom svetu, da ne bi rekla u čemu je problem. I nema onoga da ti smeta nešto, ali ćeš da mi prećutiš, to je samo guranje pod tepih. Ne, ovde ćeš sve da mi kažeš, jeste da smo nekad nervozni bez potrebe i ovde sitnice znaju da smetaju, ali treba da imamo razumevanja jedno za drugo oko toga. Ovde su krupne stvari nebitne - nastavio je Marko.
Ti misliš da mene ne boli kada mi sve to tako kažeš - uzvratila mu je devojka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Luna i Marko pred raskidom: Miljkovića boli njena prošlost, Đoganijeva grcala u suzama! (FOTO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'