AKTUELNO

Veoma je ljubomorna zbog ponašanja svoje cimerke.

Odnos Lune Đogani i njenog dečka Marka Miljkovića ponovo je poljuljan i to zbog nečega što se desilo na poslednjoj žurki održanoj pre nekoliko dana. Nakon što je raspravila sa Markom, Luna nije prestala sa ljubomorom, pa je nastavila da komentariše njenu ljutu suparnicu Staniju Dobrojević, zbog koje je i ispao čitac problem.

Luna je iz čista mira počela da popuje Miljkoviću zbog vrelog plesa Doborjevićeve. Naime, tokom žurke Stanija je prišla Marku i uhvatila ga za pozadinu, što je blogerki izuzetno zasmetalo, budući da imaju kofnflikt.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je počela da priča da je videla da sam ja legla u izolaciju zbog tebe. I ti pričaš sa Stainojm Dobrojević, sa devojkom koja te je najstrašnije izvređala. Umesto da je oteraš u p*čku materinu, ko je ona da priča to, ti joj se pravdaš. Takvu igru igra preko tebe - započela je Luna.
Luna, niko se nije trljao o mene - uzvratio joj je Marko.
Da li je bitno da li se trljala ili nabijala? Ja sam objasnila kako je bilo! Možda sam pogrešno rekla! Nabila se na tebe. Zašto nisi ustao i rekao da si me ti zvao da dođem i da spavam. Ispalo je da sam ja zbog nje došla u izolaciju da spavam pored tebe. Ti njoj dozvoljavaš da to radi. Ti sve sečeš u korenu, a nju puštaš da priča tako - odbrusila mu je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam šta očekuješ od mene? Da te podržim u tome da kažem da se trljala o mene? Nije se trljala, jer joj ja prvi ne bi dozvolio! Da li joj je bila namera to da uradi ili je bilo slučajno, u to ne ulazim, a ne ti kreneš: ,,Trljala se", delimično je ismevaš. Znam da postoji konflikt između vas, ali si joj ti sada dala podršku sa tim gasom da nastavi! Šta će biti sutra kada izađemo napolje? Hoćeš šamarati svaku devojku koja mi priđe da se slika sa mnom - nastavio je Miljković.
Ne, naravno da neću! Ja da sam to uradila, odmah bi mi govorili da sam rasturačica, kako sam to smela da uradim, a ona je ispala super! I na sve to ti objašnjavaš zbog čega sam ja legla u izolaciju. Umesto da kažeš da si me ti pozvao, ti se pravdaš! Kad vidim šta sve radi, taj pogled mržnje koji ima prema meni - odbrusila je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MISTERIOZNA OGRLICA PLAĆENA ČITAVO BOGATSTVO: Snežana otkrila sve o SPECIJALNOM poklonu, pa se pokajala što ga je donela u zalagaonicu! (FOTO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'