AKTUELNO

Nikada nije krio koliko se dobro slažu.

Vernu publiku ''Zadruge 2' je zanimalo da Aleksa Savić svima prizna da je u tajnoj vezi sa Minom Vrbaški. Njegovo ponašanje za vreme žučne svađe koju su imali nakon žurke je očigledno bio dovoljan razlog za postavljeno pitanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Pinkova zvezda je jednom prilikom nazvala Maju Marinković devojkom lakog morala, pa mu je ova uzvratila da se zapravo njegova devojka bavi najstarijim zanatom. Mina, njegova cimerka i prijateljica nije mogla da sluša kako mu Marinkovićeva vređa devojku pa je agresivno nasrnula na nju, na svu sreću obezbeđenje je sprečilo fizički kontakt.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam juče sa Majom ušao u sukob jer je ona rekla nešto što ja nisam rekao. Aleksandra se uključila. Ja kada kažem Mina, ja mislim na moju devojku Minu. Uvredila je moju Minu, zbog toga sam reagovao tako. Onda se vođa čopora uključila (Aleksandra). Mini je bilo krivo što tako pričaju o mojoj Mini - priznao je on.

On je potom pozdravio svoju devojku i rekao da je voli, ali i da je samo u prijateljskim odnosima sa cimerkom Minom Vrbaški.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Mina Vrbaški

'