AKTUELNO

Marija Kulić i Ljuba Pantović su je branile sve vreme.

Milan Milošević večeras učesnicima "Zadruge 2" čita pitanja koja su postavljali gledaoci, a na koja zadrugari moraju iskreno da odgovore.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Pre par meseci si skakao kao majmun i govorio kako je otac Sandrinog deteta nju iskoristio, a sada je napadaš da je ona koristila njega, čak si rekao da nije ništa bolja od Mine koja je priznala da se bavila prostitucijom'' - glasilo je pitanje za Davida Dragojevića.

Ja sam rekao da si mogla drugačije sve to da uradiš. Nije trebalo da ideš sa moćnim dečkom. Mogla si da radiš u pekari. Nisam rekao da si to, nemoj da mi ubacuješ reči. Rekao sam kako si ti to sve uradila. Dete nisam vređao. Šta si ti tražila sa čovekom tako starijim, našla si njega punog para... - pričao je David.

Foto: Zadruga - RTV Pink

David namerno mene sad ponižava, sve brani u odnosu na mene. Sad on pere Minu i upoređuje to što sam rodila dete sa 16 godina sa Minom. Ja znam da je to moja greška, ali to ne možeš da porediš. Strašno, bili smo dve godine zajedno, Minu znaš nekoliko meseci - govorila je Aleksandra.

Zadrugarke Marija Kulić i Ljuba Pantović su se umešale govoreći kako on nikada nije bio iskren prema njoj i da tek sada iznosi pravo mišljenje, iako su bili u vezi dve godine.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sram te bilo, klošaru. Tvojoj mami da se obraćaš tako. Lagao si od početka. Što joj nisi govorio da je prostituka dok si bio sa njom - vrištale su Ljuba i Marija.
Glibu jedan, vadiš se tu sada, idi igraj oko šipke za pare. Hajde maglu!Tvoje laži su rasturile tvoju porodicu, moju nećeš. Idi ku*aj se preko internera - govorila je Ljuba, a onda je Zorica iznela svoj stav:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vi ste napravili sranje. Mi ovde imamo pravo da vas komentarišemo. Ja ni na čiju stranu nisam stala. Ovde tebe komentarišem jer imam pravo. Nisi se lepo ponašao. Govorio si ovde da si je prihvatio i zavoleo takvu kakva jeste. Sad odjednom ona loša. Kakav je to način. Branio si je, sad je napadaš - rekla je Zorica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#David Dragojević

'