AKTUELNO

Definitivno je odlučila da se distancira.

Pinkova zvezda Marko Petrušević Petrući ponovo se prepustio čarima žurke koju svakog utorka za sve njih organizuje Veliki šef. Iako je poznato da je u emotivnoj vezi sa Rebekom Popović, on je sinoć vređao zadrugarke Staniju Dobrojević i Aleksandru Subotić, a onda je pokušao da poljubi Marijanu Zonjić. Ono što je zaprepastilo sve je to što je u zatvoru zaspao u zagrljaju Mine Vrbaški.

Popovićeva je bila razočarana kad je saznala za to, pa je briznula u plač i otvorila dušu Milanu Petkoviću koji ju je pomno slušao.

Foto: TvPink Printscreen

Neka izađe iz kreveta, šta sad treba da ga trpim, ne razumem. Njegovo ponašanje je katastrofa i ne želim to više da trpim,ne treba mi takva osoba. Nisam mala da ne znam šta je okej, a šta ne. Želim samo da se završi ovo, ne želim nikakve veze da imam više. Jako se čudno ponaša, pustila sam jednom, drugi put, ovo stvarno više ne mogu - žalila se Rebeka.
On je malo u lošem stanju, to primećujemo svi mi i žao mi je što je tako, znam da nije takav - rekao je Milan.

Čim je čuo u kakvom je stanju Rebeka, Petrući je odmah prišao kako bi saznao o čemu se radi, a nije očekivao da će mu ona saopštiti da napusti njihov krevet i distancira se od nje.

Foto: TvPink Printscreen

Ako može da ide po kući i da se ljubaka, može i mene da ispoštuje. Na lep način sam te zamolila, ja sa sa tobom ne prepucavam. Ja da napravim s*anje, ja bih se pomerila. Sve su na mene urlale, zbog tvog ponašanja. Hvatao si se sa Stanijom i pokazao joj ku*ac. Vikao si na mikrofon, vređao ih. Mene je blam! Još nećeš da izađeš iz kreveta. Ja bih tebe ostavila na miru - rekla je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Bezobrazna si. Daj bre, jeste, jeste. Izaći ću iz kreveta i to je to, odlepio sam, ja nisam ovakav. Obećala si i ti meni svašta nešto, pa ništa. Ja nisam znao da će one da napadnu tebe, a to je sve zbog mene. Sad ću ja troduplo da im vratim, pa će da vide. Žao mi je stvarno - rekao je Petrući.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte video klip u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Petrušević

#Rebeka Popović

'