AKTUELNO

Za dlaku im je izmakla pobeda

Završna igra je počela nakon što su sve četiri grupe obavili prvi deo zadatka. Kapiteni Zorica Marković, Snežana Ilić, Lepi Mića i Karađorđe Subotić trebali su da navode svoje članove timova da obiđu čamcem oko Rajskog ostrva, a potom da se vrate na cilj.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom prve runde pobedu je odnela Zorica Marković, dok u drugoj pobedu poneo Karađorđe Subotić. Oni su trebali sada da suoče svoje timove, zbog glavne nagrade, jer je Veliki šef rekao da će pobednici dobiti vrednu nagradu.

Na znak Velikog šefa Marko Petrušević Petrući i Savo Perović otvorili su borbu. Iako je imao peh u prvoj rundi, Perović je dobio priliku popravnog ispita, te je uspeo da stigne prvi na cilj.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Save i Petrućija, u čamac su ušli Aleksa Savić i Bora Santana, koji su odmerili svoje snage. Bilo je izuzetno tesno tokom trke, ali na kraju je prvi na cilj došao Aleksa.

Rebeka Popović je tokom svoje trke imala peh, te se zbunila i nije mogla da se dođe do cilja, pa je Karađorđe kao kapiten izneo niz uvreda na njen račun.

Idiote, desno idi! Sad bih te j*bao mamu, 'alo bre! Marš bre u p*zdu materinu bre. Ne zanima me, nek ide tamo gde hoće - vikao je Karađorđe na Rebeku.

Foto: TvPink Printscreen

Pobedu je odneo Zoričin tim, ali onda je došlo do preokreta, jer je Miki Đuričić tražio da se takmiče bivši partneri, Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić. Onaj ko izgubi, kako je Miki naveo, treba da kuva kafu narednih 7 dana.

PROČITAJTE JOŠ: PLAĆALA SAM MU LETOVANJA I VRAĆALA DUGOVE: Davidova bivša BESNA KAO RIS! Rešila da ga JAVNO RASKRINKA: Tri godine je bio sa mnom samo zbog PARA I INTERESA! (FOTO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'