AKTUELNO

Subotićeva ranije nije primećivala Dragojevićeve namere.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Naredno pitanje postavila je Marija Kulić Aleksandri Subotić, a nju je zanimalo da li smatra da je David Dragojević bio sa njom iz koristi.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra, da li si ti ikada u životu otkako si sa Davidom pomislila da je on ušao u vezu sa tobom iz koristi. Da li ti je jasno da je on sa tobom iz koristi? -  upitala je Marija Kulić Aleksandru.
U početku smo se krili od ljudi. Kada je on pokazivao te simpatije prema meni, mnogi su mi skretali pažnju da on to radi zbog koristi, ali ja to nisam imala u svojoj glavi. Tada mi nije tako delovalo. Mi smo zajedno bili 22 meseca. Sada mi to tako deluje. On je imao totalnu slobodu kada je trošio novac. Sada kada to gledam, to je bila veza sa pozadinom - ispričala je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

David nije bio prisutan dok je Aleksandra pričala o ovome, te se diskusija nije dublje povela o ovoj temi.

Pročitajte još: DRAGOJEVIĆU STIGLA KAZNA, ON POTPUNO PODIVLJAO! David ponovo krenuo da UDARI ALEKSANDRU, obezbeđenje ga ODMAH SAVLADALO i odvelo u zatvor! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

'