AKTUELNO

Spremna je da zavede red u Beloj kući.

Dušica Jakovljević je najavila u toku večeri da će Bela kuća od večeras biti bogatija za još jednog učesnika. Gromoglasnim aplauzom publika u studiju je pozdravila Elviru Ivazović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Od Elvire svi očekuju da će konačno osvojiti srce Bore Santane. U razgovoru pre ulaska ona je otkrila šta misli o Santani, ali i na koje će testove staviti Boru.

On je mnogo simpatičan dečko. Treba mu pružiti priliku da i želim da ga upoznam. Svakako je čovek za rijaliti. Ja sam neko ko voli organizaciju. Svoje emocije uvek krijem jer je ljubav ozbiljna stvar. Danas je to sve interes. Brak je interes. Možda od Bore napravim ozbiljnog muzičara i bude nam super. Očekujte neočekivano od mene - govorila je Elvira, a onda je Dušica upitala da li je spremna na ljubomoru zadrugarki, ali i sa kim će se slagati:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne bih da zvučim prepotentno, ali obično tako zvučim. Kod mene su bitni red, rad i disciplina. Pokušaću da to sve sredim kada uđem. Potrudiću se da budem najbolja verzija sebe. Prilagodljiva sam osoba, sve je do osobe - otkrila je ona.

Dušicu je zanimalo da joj Elvira komentariše odnos Davida, Ane i Aleksandre i prizna joj na čijoj je strani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ljudi tamo su mi obični ljudi, idem tamo da predstavim sebe. Ne bih da pričam o tome sada - priznala je ona pre ulaska.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Elvira Ivazović

'