AKTUELNO

Osmeh joj je ponovo na licu.

Luna Đogani je bila sledeća koja je sa Ognjenom Amidžićem komentarisala odnose u rijalitiju, a posebno današnji raskid i pomirenje sa Markom Miljkovićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Đoganijevoj je bilo danas posebno teško jer joj je Marko rekao da joj više neće tolerisati detinjasto ponašanje što ju je rasplakalo. Neko vreme kasnije, Marko je odlučio da joj pruži još jednu šansu.

Danas se prvi put dogodilo da je Marko raskinuo sa mnom. Obično sam ja to radila pre. Došlo mu je preko glave, nakupilo se. Naš najveći problem su godine, očekuje ozbiljnost koju nemam baš. Lakoverna sam, što se da videti sa Zoricom. Skupilo mu se sve. Marko ne želi da mene neko vređa i da ja posle prelazim preko toga. Rekao mi je da nisam dovoljno zrela za njega, mnogo mi je bilo teško. Ja sam bila osoba koja je bila rastrojena i tužna. Marko je razlog moje sreće i posle toga sam odlučila šta hoću. Mnogo želim da budem pevačica. Marko je moj spas - priznala je Luna, a onda govorila da ne želi da planira kako će se odvijati odnos nakon rijalitija:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne volim da planiram, nikada se nije ispunilo kada je reč o vezi - priznala je ona.

Đoganijeva je potom komentarisala odnos Aleksandra Subotić, Davida Dragojevića i Ane Korać.

Rekla sam Ani da ne veruje nikom. Ne verujem ni Davidu ni Aleksandri. Sve se nekako ponavlja. Aleksandra i dalje voli. Mislim da će tek da bude haos, prljavog veša će biti samo tako - govorila je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

'