AKTUELNO

Ko je u pravu?

Novo suđenje u Beloj kući između ljutih rivalki. Naime, Stanija Dobrojević tužila je Ljubu Pantović da ne podržava svoju ćerku, kao i kako je navedeno u pismu Velikog šefa, da sa Aleksandrom Subotić nije ni u dobru, ni u zlu.

Sudija Suzana Perović dobila je ovaj slučaj, pa je uvodnu reč dala Staniji, koja je potvrdila navode, ali i obrazložila zbog čega je podnela ovu tužbu.

Foto: TvPink Printscreen

Majka ostaje majka, a ćerka ćerka, ali kada se desila ta situacija kada je Aleksandra izašla iz rijalitija, Ljuba je ostala ovde kao pravi zadrugar, nije pokazala emocije, već se skidala gola, pokazivala grudi... Ponašala se kao zadrugar, a ne kao da joj je otišla ćerka. Govorila joj je ovde da joj je ona vodila profile i da zna kome je slala gole slike. Pa kad je pominjavala muškarce koji su je dovodili i odvodili, a zna se kakve devojke oni vode tu. Ne mogu da razumem da Ljuba vidi svoju ćerku kao konkurenciju. Meni je to sve jako čudno. Smatram da šta god da je bilo između njih, da bi bilo lepo da u rijalitiju izglade odnose. Kakva god da je, ona ti je majka, vas dve najbolje znate vašu relaciju i šta se sve dešavalo. Po Aleksandrinom povratku Ljuba joj je pružila ruku, a Karađorđe sedi ovde i neće da ide, tera joj inat. Prvi put sam čula da te je nazvala mamom - izjasnila se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je osoba sa kojom ja imam konflikt i vrlo je pristrasna, kao što je i prema svojim prijateljicama. Samo što sam ovde ja strana sa kojom je ona baš zavađena. Ona ne može da komentariše da li sam ja sa svojim detetom u dobru i u zlu. Da li si propratila Aleksandrin i moj odnos pre nego što je izašla? Ja sam joj odnela poklon za Badnji dan. Kad je izlazila, ja sam bila sa njom u pabu, a ne onaj u zatvoru (David). Ja sam se trudila da joj nešto kažem, ja sam ovde plakala, Mića je bio taj koji me je smirivao i Suzana i Zorica i Matora, čak je i Mina došla, jer sam ja plakala, jer je ona otišla u papučama, nisam znala ni gde će otići. Meni nije palo na pamet 50 hiljada evra, kao nekima, već u čemu je izašla. Da je prihvatila kada sam joj pričala da David nije za nju, do ovoga ne bi ništa došlo - izjavila je Ljuba.
Što je ona posle 8 razreda bila sama - upitala je Stanija u jednom trenutku Ljubu.

Foto: TvPink Printscreen

Nije bila sama  - odgovorila je Ljuba.
Da, bila sam sama! Baba mi je redovno slala pare i bila sam na N.N. lokaciji - dobacila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ANA SE PRAVI LUDA ZATO ŠTO JU JE SRAMOTA! Ljuba raskrinkala Koraćevu do srži, pa poručila Aleksandri: PREKO UVREDE DECE SE NE PRELAZI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'