AKTUELNO

Pričali su koliko im fali emotivni partner i seksualni odnosi.

Maja Marinković i Bane Čolak su se sastali u dnevnom boravku i pričali kako im nedostaju seksualni odnosi i druga polovina, pošto ni jedno ni drugo nemaju emotivnog partnera. Maja se požalila svom cimeru kako joj nedostaje s*ks.

Kako je i Bane u istom sosu kao i ona, on joj se požalio da ga iste brige muče i da u rijalitiju ne može da vodi ljubav onako kako bi to radio van rijaliija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja pre rijalitija nisam imala s*ksualne odnose mesec i po dana. Ovo što sam imala ovde to je bilo dva minuta, to se ne računa. To kao da se nije ni desilo. Ne razmišljam o tome. Ja sam ovde u ozbiljnoj oskudaciji - pričala je Maja govoreći o s*ksu sa Markom Miljkovićem kao da ga nije ni bilo.
Nije mi gušt da budem u wc-u. Nama muškarcima je to lakše. Treba mi 15 minuta za to i zabole me ruke. Napolju je to bilo po 45 minuta, a ovde tuš kabina haos, malo sve - pričao je Bane o svojim seksualnim odnosima.

Foto: TvPink Printscreen

Sram te bilo Bane. Meni su ove toalet varijante katastrofa - prokomentarisala je Maja i dodala da sada u rijalitiju nikada ne bih imala s*ks.

Pročitajte još: ONO ŠTO SU ZALOŽILI VREDI MNOGO PARA! Miki se odrekao poklona od fanova, a kada vidite šta su Bora i Bane dali BIĆETE U ŠOKU! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'