AKTUELNO

Smeta joj što Dragojević priča sa njenom ljutom suparnicom.

Nakon emisije "Gledanje snimaka" David Dragojević je prišao Staniji Dobrojević i Lepom Mići kako bi popričao o vizi koju priželjkuje, a najbolji sagovornik mu je bila Stanija koja je najveći deo života provela u Americi.

Kada ih je videla da pričaju, Ana Korać im se polako približavala i slušala njihov razgovor, gde je na samom kraju Dobrojevićeva rekla nešto što je Ivanjičanku izvelo iz takta.

Foto: TvPink Printscreen

Nema šanse da ti negde i dalje voliš Aleksandru, a da si zaljubljen u nju. Ona (Ana) ti ja zatvoren prostor, a ova (Aleksandra) ti je realnost, neka vam je Bog u pomoć - pričala je Stanija, na šta se Ana odmah brecnula:

Ove reči su povredile Anu, jer njih dve nisu u dobrim odnosima, a Dobrojevićeva često provodi vreme sa Aleksandrom Subotić pričajući o njenom ljubavnom životu sa Dragojevićem. Zbog ovoga je odlučila da Davidu očita lekciju.

Šta pričaš sa njom? Ona mene naziva k*rvetinom. Nemoj da pričaš sa njom.Šta ti bre pričaš sa njom, jesi li ti normalan? - vikala je Ana na Davida dok ju je on obasipao poljupcima.

Dragojević se pravdao da je pričao sa Mićom i da nema potrebe da se ljuti na njega, pa je obasipao poljupcima.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BOLESNIJI SI OD SVIH SUBOTIĆA, HVALA BOGU DA SAM SE SKLONILA OD TEBE: Aleksandra zapušila usta Davidu, pa demantovala da ju je njegova majka izdržavala! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadruga 2

'