AKTUELNO

Blogerka i reper se pomirili tokom žurke u utorak veče.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove noći zadrugari su imali priliku da pogledaju kako se Marko Miljković ponašao tokom žurke, kao i da li je u utorak veče gledao sve vreme gde je njegova devojka Luna Đogani i da li ona vreme provodi sa reperom Vukom Mobom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije u pitanju tu neka ljubomora, nego... Kada je on ušao, on je tu došao do našeg stola, nije se pozdravio sa njom. Pitao sam je što se ne pozdravi sa njim, ona mi je rekla da nisu u dobrim odnosima i da je to to. Posle sat vremena, kada sam krenuo da joj dam neki novac, ona je pričala sa njim. On joj se baš tada obratio, pružio joj ruku i tu je nastala ta situacija koja nije bila jasna - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Vuk Mob i ja nismo bili u dobrim odnosima, jer je imao sukob sa mojom mamom. Ja sa njim nisam želela da se pozdravim. Nakon toga, on je prišao meni i rekao da više nema nesuglasica između nas i u tom trenutku je baš Marko naišao. Bio je crven i ljut. Izgledalo je kao da mu je zasmetalo, a kaže da nije - izjavila je Luna.
Da, zasmetala mi je ta tvoja priča koju si mi rekla. Kao da je neka laž! To mi je zasmetalo. Kažeš da niste u dobrim odnosima, pa mu prilaziš - nastavio je Marko, a Luna je istakla da je reper prvi njoj prišao.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'