AKTUELNO

Nije joj smetalo da priča o tome dok je on tu.

Još jedan buran porodični sastanak se završio pa su se svi zadrugari polako vratili svojim svakodnevnim aktivnostima. Jedna od njih bila je Aleksandra Subotić koja se uputila ka sobi za izolaciju u kojoj boravi sa bivšim verenikom Davidom Dragojevićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Aleksandra je priznala da joj se, dok je bila van Zadruge, svideo muškarac pa se sa njim viđala nekoliko puta. Svojoj rijaliti prijateljici Marijani je opisala kako je tekao jedan od susreta. Ceo razgovor je slušao David dok je ležao okrenut leđima, pokušavajući da spava.

Išli mi na neku večeru, ja kao mrtva. Pored mene Magdalena, tu je bio i taj neko i njegov vozač. On je tu kupio neki stan i svratili smo. Unervozila sam se, nekoliko puta sam ustajala do toaleta da nameštam frizuru - govorila je Aleksandra, a onda je otkrila kako je opremala svoj stan koji je iznajmila u Novom sadu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Biljana mi je donela posteljinu, nisam imala ništa. Došla je u 2 ujutru, donela mi je posteljinu sa psima, smejale smo se. Ja sve vreme gledam u njega - rekla je ona dok je sve vreme David bio okrenut leđima, ali nema sumnje da je sve čuo.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#Marijana Zonjić

'