AKTUELNO

Ponovo su naišle na problem u vezi.

Zadrugarke Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su ponovo imale žučnu svađu. Razlog za to je ponašanje Matore koja nije htela da provodi vreme sa Sanjom u pabu, već na suncu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si nervozna od kad sam ja ušla ovde. Nije mi jasno kako se ja ponašam. Govoriš mi kako treba da pazim kako se ponašam i šta pričam. Ti ne znaš da zameriš bilo šta. Odmah histerišeš i prebacuješ svašta nešto - žalila se Matora.

Matora je govorila kako Sanji nije prvi put da se tako ponaša pa je krivila njenu dosadu, dok je ova govorila kako Tomićeva pokazuje sve veći bezobrazluk prema njoj.

Opet počinješ, nemoj da mi teraš inat. Ja sam ti rekla kako će ovo da funkcioniše. Bila mi je glava na suncu, vruće mi je bilo. Je l' postoji problem što sam sedela sama tamo, a ti ovde? Dokle taj inat više? Na tebi je da li ćeš da budeš normalna posle ovoga - rekla je Matora Sanji.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hajde pusti me na miru. Ti si bezobrazna, a ja teram inat. To će da traje sve dok ti budeš bezobrazna. Hajde, idi napolje, hoću da budem sama. Blamiraš me - terala je Sanja od sebe Matoru.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'