AKTUELNO

Nastala nova svađa između zadrugarki.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Kulić dobila je pitanje kako komentariše odnos Ljube Pantović i njene ćerke Aleksandre Subotić, kao i da li smatra da se Ljuba takmiči sa svojom naslednicom. Kada je Marija iznela svoj stav, Ljuba je odmah skočila na noge i počela da se svađa sa Marijom.

I ja sam videla da njihov odnos nije kako treba. Primetila sam da se takmiči sa Aleksandrom u izgledu, oblačenju... U svemu. To je tačno! Sinoć sam videla na žurki da su bile isto obučene. Ipak je majka pokazala više grudi nego ćerka. Vidim da je Ljuba ljubomorna na Aleksandru - pričala je Marija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Reče Marija Kulić. Mislim da Marija Kulić pokazuje bolest svog mozga. Marija Kulić je poslednja osoba koja može mene da komentariše kao majku, jer se ona i te kako takmiči sa svojom ćerkom. Ja se neću oblačiti kako Marija Kulić hoće, nego kako ja hoću - pričala je Ljuba.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'