AKTUELNO

Dovela zadrugare do ivice suza!

Nakon što se Luna Đogani požalila na odnos svog dečka Marka Miljkovića i Branislava Radonića Brendona, Miljković je došao u spavaću sobu kod svoje devojke.

Odmah sa vrata, Luna je počela da mu popuje zbog druženja sa Brendonom ponovo, te je svojim izlaganjem nasmejala sve prisutne zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

Ljubavi, Brendon se ne odvaja od tebe! Marko, nije smešno! Kunem ti se, ne mogu da izbacim iz glave kada ti je stavio ruku na tvoju nogu. Nisi ti problem. Jutros je Boru uhvatio za j*ja! Marko molim te, ja ću ga gurnuti. Ti nećeš ni videti to! Kunem ti se, ide i hvata ljude. Jutros se hvalio kako je obrijao g*zu. Ja bih bila srećna kad bi te muvale žene. Ljubavi, ja tebe volim, on to sa svakim muškarcem radi. Tebi je sinoć stavio ruku ovde i nisi ni provalio! On je žena, ja nemam ništa protiv toga, ali ne mora baš mog dečka da pikira - vikala je Luna.
Je l' možemo da budemo u vezi on i ja? Sedam meseci sedimo svako jutro zajedno - našalio se Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Pa vidiš, on je postao blizak sa tobom. On je uhvatio Boru za j*ja, je l' tebi to normalno? Ti si sledeći! Bolje bleji sa Majom i Marijanom - nastavila je Luna.

Potom je pred svim zadrugarima Đoganijeva na Nadeždi Biljić demonstrirala kako je Brendon položio ruku na Markovu nogu i tim gestom dovela do suza cimere.

PROČITAJTE JOŠ: POSLE OŽENJENOG, NAĐEM SLOBODNOG I NAPADAJU GA MUŠKARCI: Luna i dalje besna zbog odnosa Marka i Brendona! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'