AKTUELNO

Ljute rivalke potpuno odlepile!

Nakon žestoke rasprave Ljube Pantović sa svojom ćerkom, Aleksandrom Subotić, koja je pre samo nekoliko dana ušla ponovo u rijaliti trku za glavnu nagradu, porodični sastanak nastavio se pod velikom tenzijom. Veliki šef poslao je pismo zadrugarima da ustanu jedno po jedno i iznesu svoje mišljenje o povratku Subotićeve, što je pokrenulo lavinu kometnara.

Mina Vrbaški ustala je i iznela svoje mišljenje o Subotićevoj, te se zbog toga zadesila žestoka svađa ljutih rivalki, budući da je Aleksandra prvi put bila izbačena zbog toga što je fizički nasrnula na cimerku.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam neko ko se pre rijalitija čula sa njom, gde je na kraju izašao neki naslov, naš sukob je počeo još i pre rijalitija. Ona je mene pitala da li sam ja izjavila to, što nisam. Došao je sistematski pregled gde sam se ja sa Davidom posvađala, jer sam ja njih kao gledala popreko. Vremenom su krenule da se dešavaju svađe između tebe i Davida i mislim da Lazar i ja najbolje znamo oko čega ste se svađali. Doduše, ja sam bila najviše, gde sam počela da se sklanjam - pričala je Mina.
Ali si ti i bila uzrok svađa - dobacila joj je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bila uzrok vaših svađa, zato što si ti bila ljubomorna. Ti vidiš ono što ti hoćeš, sve što si radila, radila si zbog rijalitija. Naše svađe su nastajale zbog tvoje ljubomore, nisi verovala u njega, nisi verovala u njegovu ljubav - uzvratila joj je Vrbaški.
Davide, dopisivao si se sa njom seksualno, bili ste u kontaktu pre mene. Ti si se prodao za pare. Ja ovde imam malo prijatelja - obratila se Aleksandra Davidu.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si devojka rekla da si se bavila prostitucijom, tvoja mama je to kometnarisala, kako si to radila da bi prehranila porodicu. Što ona nije radila? Što nisi radila u pekari? Poštena prostitutka ne postoji - uzvratila je Subotićeva Mini.
Ti ne brineš o detetu, moja mama nije pustila mene. Moja majka nikad nije znala za to, sve dok ja nisam priznala ovde javno. Ja sam se bavila zato što nisu imali. Bilo mi je lakše nego da radim u pekari. Ti meni morališeš, šta si ti radila sa 16 godina? Ne, trebala sam da se j*bem sa dečkom svoje majke i da mu rodim dete! Jeste, bila sam prostituka jer sam prehranjivala svoju prodicu - vikala je Mina.
Bolje da se rodilo dete, nego da sam prodavala telo za novac. Devojka koja se prodaje za pare meni morališe - uzvratila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI ŠEF UDARIO STANIJU I ZORICU PO DŽEPU: Oštrom kaznom svima stavio do znanja da ono što su njih dve uradile NIKOM VIŠE NE SME PASTI NA PAMET (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'