AKTUELNO

Nakon što je sanjala izdaju, rešila je da otvoreno porazgovara sa njim.

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju više od dva meseca u svojoj ljubavi, ali blogerka neretko ima psihičke padove i sumnjičava je, pa ima potrebu da joj dečko prizna koliko je voli.

Tokom današnjeg popodneva Luna je priznala Marku da je sanjala da ju je prevario i otišao od nje sa drugom devojkom zbog čega se uznemirila.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' ti fali nešto sa mnom - upitala je Luna Marka nakon što je ostala u šoku zbog ružnog sna.
Očigledno fali, čim sam te prevario u snu. Volim te, ali očigledno nešto fali. Kako bi reagovala kada bih te prevario? Šutnula bi me - rekao joj je Marko.
Ne bih te više nikad... Ne bih te ni šutnula. Rekla bih ti: "Dobar si u duši, ali hahaha" - odgovorila mu je Luna, a onda mu ispričala san:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sanjam kako je bila emisija i ulazi moja mama, neke lepe devojke, ja stojim pored tebe, a ona te gleda i ti je kuliraš. Uhvatiš neku devojku za ruku i odeš - pričala je Đoganijeva sa nevericom.

Marko je skrenuo Luni pažnju da nema potrebe ovako da razmišlja i da bespotrebno brine, a onda je Miljković grlio i prevrtao Đoganijevu po krevetu, što je njoj prijalo, te nije skidala osmeh sa lica.

Pročitajte još: Goca ušla u Belu kuću, pa napravila POMETNJU, a evo šta je donela zadrugarima na POKLON! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'