AKTUELNO

Subotićeva se poverila cimerkama kako je zaključila da je Jeremić zaljubljen u njenog bivšeg dečka.

Aleksandra Subotić je u rijaliti "Zadruga 2" ušla sa namerom da raskrinka Davida Dragojevića i sazna razlog zbog kog ju je prevario sa Anom Korać. Ona je tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom" istakla kako smatra da joj David daje nadu da će biti zajedno, jer joj se smeška, ali i to da smatra da je Lazar Jeremić zaljubljen u njega.

Subotićeva je jutros sa Majom Marinković i Rebekom Popović razgovarala i otkrila razloge zbog kojih je posumnjala da je Lazar zaljubljen u njenog bivšeg dečka.

Foto: TvPink Printscreen

I da mi dođe, ne bih se pomirila sa njim zato što je on uradio gomilu ružnih stvari. Ja želim sa njim da ovo raspravim, nije fer. Otkako sam ja izašla bilo koja devojka da mu priđe, van te grupice, Lazar mu priđe i skloni ga. Mislim da su mu Marijana i Dorotea prišle i on ih je sklonio.  Znaš kako je on na perfidan način bilo koga ko je pokušao da mu skrene pažnju, on ga je mrškao. Svaki drugi komentar je bio da je Lazar zaljubljen u Davida. Dečko je kreten - pričala je Aleksandra svojim rijaliti cimerkama.

Foto: TvPink Printscreen

Ja samo Davida krivim, nije tu Lazar kriv. Davida su našle da savetuju osobe koje se uopšte nisu ostvarile na tom planu - pričala je Subotićeva.

Pročitajte još: OSTAVI ME NA MIRU! Ana tražila od Davida da ode od nje, a onda rekla nešto zbog čega je David POBESNEO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

'