AKTUELNO

Znaju se iz srednje škole.

Tokom emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", jedna od tema bio je odnos Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića pa je razlog za ovu svađu bila Maja Marinković koja je podržala Subotićevu u trouglu David - Ana - Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

David je kao kec u rukavu izneo to da je Aleksandra govorila za nju da je prava Rubi i da polno opšti za novac. To je njeno mišljenje bilo pre nego što su se uselili u velelepno imanje nadomak Beograda.

Šta hoće ova!? Sad te podržava, a nema pojma da si pričala za nju da je prava Rubi, da se j*be za pare još otkad je klinka. Koju drugaricu ste pozdravljale, šta ste to radile. 'Alo! Nisi mi to rekla. Prvi put sam video devojku u karantinu. Tada sam saznao da te zovu Rubi... - govorio je David, a onda se Aleksandra opravdala:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rubi su je zvali u srednjoj školi, o čemu ti pričaš čoveče. Ja sam rekla da je poznajem iz srednje škole. Nikada nisam rekla to što si ti rekao. Ako mi nije prijateljica, što si joj dao najmanji budžet. Prazne su ti priče - govorila je Aleksandra dok je Maja bila u šoku.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Maja Marinković

'