AKTUELNO

Svi su je pomno slušali.

Jedna od tema u rijalitiju "Zadruga 2" koja je privukla pažnju u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom" svakako je odnos Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić koji trese javnost već danima. Voditelj će pokušati da razjasni sve ono što zanima milionsku publiku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milan Milošević je odmah upitao Aleksandru kako se oseća zbog činjenice što David nije hteo da se pozdravi sa njom kada se ponovo vratila u rijaliti, ali i da komentariše tortku koja je stigla za Mićin rođendan koja je bila ukrašena njihovim figuricama, ali i figuricom Ane Korać i Miće.

Ne znam šta sam zaslužila. Da je bilo kontra pa 'ajde, ja nisam lagala ni manipulisala. Kada sam izašla iz rijalitija upoznala sam osobu koja je poslala tu tortu. On mi je rekao da ima ideju za tortu i hoće da pošalje Mići za rođendan. To je njegov način gledanja na stvari. Mislila sam da je šala, ne znam kakve veze ima Mića sa Davidom i Anom. U jednom trenutku mi on poslao. Meni je to stvarno bilo smešno. Posle sam čula da je htela da mi otkine glavu. Sa tim poklonom nemam nikakve veze, on je sam priznao da je samo to on želeo - otkrila je Aleksandra pregršt detalja, a onda se oglasio Dragojević:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne laži, pitala si kakva je torta i da ti objasnimo figure i reakciju. Ona se samo šalila da hoće da ti skine glavu, ti nikada nisi znala šta je šala a šta je ozbiljno. Imala si udela u tome - govorio je David samouvereno.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'