AKTUELNO

Zlata nije mogla da dođe do reči od pevačice.

Nakon što je stiglo pismo u Belu kuću da će Lepi Mića kao ovonedeljni vođa ići sam u kupovinu, nastala je žestoka svađa između Zorice Marković i Zlate Đurković zbog novca koji je pevačica dala Mići za namirnice.

Naime, Zlata je ispitivala pevačicu koliko je novca dala Lepom Mići za kupovinu, jer je mislila da je ona dala manju sumu od nje. Ova konstatacija je iznervirala Zoricu, pa je oplela po njoj i uputila joj niz uvreda.

Foto: TvPink Printscreen

Glupačo, u kuhinji će biti hrana. Sad si se nesvesno gospođo odala šta si ti prema meni. Koliko si ti dala para, ko si ti da me pratiš i da me pitaš da li sam dala pare. Nemoj da mi mafijaš ovde. Šta ti mene ima da špijuniraš - besnela je Zorica.
Ja sam te samo pitala šta si uradila, a ti si meni rekla:"P*čka ti materina, ti si dno dna". Ništa loše nisam mislila. Sad ti se nikad više neću obratiti u životu - dodala je Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

Ispala si g*vno jer si mislila da sam ja nešto smuvala. Nisi u pravu. Uzmi ti svu moju hranu, ja ništa neću jesti. Ja ti nisam j*bala majku, rekla sam ti samo: "Ti ćeš mene da proveravaš, p*čka ti materina". Mene niko neće proveravati - besnela je Markovićeva.

Pročitajte još: RATOVALI, PA SE POLJUBILI: Miki ponovo poklekao pred Suzanom, pa je obasipao poljupcima! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'