AKTUELNO

Subotićevoj je zasmetalo što je u korektnim odnosima sa njenim rijaliti neprijateljima.

Aleksandra Subotić imala je pitanje za svoju majku, Ljubu Pantović u emisiji ,,Igri istine", a vezano je za novi ljubavni par, Anu Korać i Davida Dragojevića. Naime, ono što je zanimalo Subotićevu jeste to što se njena majka korektno ophodila prema osobi koja je, kako je izjavila nanela njoj mnogo bola.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto si ti, ako znaš koju sam bol osetila zbog tog čoveka i te devojke, zašto si ti nastavila da budeš u korektnim odnosima. Čak si i sa njim bila u boljim odnosima, dok sam ja bila tu, ni reč niste progovorili - upitala je Aleksandra.
Svi ovde znaju vrlo dobro moj odnos sa njim. Što se tiče kolača, Matora i ja smo se dogovorile, jer je bilo manjka hrane, a pravila je ručak za sedmoro nas. Pošto sam ja imala samo puding i keks, ja sam rekla da ću napraviti sedam kolača za njih. Kada sam saznala da su za Anu i Davida, onda sam lično davala ljudima u ruke - ispričala je Ljuba, pa ju je prekinula Sanja Stanković koja ju je demantovala.

Foto: TvPink Printscreen

Kada ti je Matora prišla, rekla ti je da su za Davida i Anu, ti si rekla da te ne zanima za koga su ti kolači - izjavila je Sanja.

Nakon toga, Ljuba je nastavila da priča o situacijama, pravdajući se svojoj ćerki o druženju sa Anom i Davidom, te ju je Aleksandra sve vreme ubeđivala da za sve ima dokaz u vidu video-klipa.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si ovde utrčala ovde u zagrljaj onoj tamo, koja je pominjala tvoju ćerku, moju unuku. Da li ti misliš da je to korektno - upitala je Ljuba.
Ne može da se to poredi Ljubo, nije to isto - odbrusila joj je Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'