AKTUELNO

Nije mogla ni da pretpostavi da će se ovo dogoditi.

Aleksandra Subotić vratila se u Belu kuću, a sva pažnja bila je usmerena na Davida Dragojevića koji ju je ostavio i odmah uplovio u vezu sa Anom Korać.

On je tokom svog učešća i Aleksandrinog odsustva isticao da je njihova veza bila lažna i da je ona znala da bi svemu došao kraj odmah nakon završetka rijalitija. Međutim, ona je svojim povratkom demantovala te navode.

Foto: TvPink Printscreen

Subotićeva je u razgovoru sa Stanijom Dobrojević otkrila mnogo detalja o njihovoj vezi za koju tvrdi da je bila prava, a onda je ispričala i kako su pravili planove za budućnost. Oni su planirali da kupe montažnu kuću kako bi se uselili u zajednički dom i zasnovali porodicu.

Mi se nismo odvajali. Bilo mi je jako stresno kad mi je saopštio da ide u Ameriku. Bio je četiri meseca. Nekako sam podnela to, bila sam u rijalitiju. I mi smo onda ponovo zajedno, lepo nam je i saopštava mi da mora da ode. Mi smo imali problema sa njegovim bratom, ženom i ostavljaš me samu da se suočim sa tim. Izvuče svoje d*pe i ostavi mene da se borim sa svima. I na sve to, njega nema bez mene. Ja sam pukla. Za mene je to bilo odvratno. On je rekao da ide da zaradi novac za našu kuću i budućnost. Mi smo išli da gledamo plac, nikakav kraj nije najavljivao, niti je to pokazivao. Priča neke balvanske priče. Njegov tata je sređivao taj plac. Još mi za baksuza gledali montažne kuće - ispričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je još ispričala Aleksandra, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Stanija Dobrojević

'