AKTUELNO

Ovo će dirnuti sve!

Pre samog ulaska u najgledaniji rijaliti, David Dragojević i Aleksandra Subotić odlučili su da kao par krenu u takmičenje i borbu za opstanak, ali sve se promenilo onog trenutka kada je zadrugarka napustila takmičenje i doživela javnu prevaru kada je on uplovio u emotivnu vezu sa Anom Korać.

Iako je David javno priznao da je prihvatio njeno dete dok je ukućane ubeđivao da je sa Aleksandrom u srećnoj vezi, on je zaboravio na sve i odlučio da njenu porodicu više nikada ne spomene. Međutim, Aleksandra je u studiju otkrila koliko je njenoj ćerki Magdaleni teško palo kada je svog ,,oca" ugledala sa drugom ženom, pa ispričala kako je sve pokušavala da je zaštiti od te realnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam dozvolila da se detetu išta kaže. Ona je videla jednom novine i pitala me: ,,Mama, a zašto ova teta sedi pored njega"? Ja sam pokušavala da joj objasnim da je to normalno, ja sam lagala. Ja sam došla u situaciju da moram da lažem svoje dete, dok me on tamo vara. Pravdala sam Davida, šta da kažem - rekla je Aleksandra.

Subotićeva nije krila da je doživela emotivni pad kada se vratila svojoj kući, pa ispričala kako je provodila vreme samo da bi zaboravila na izdaju koju je doživela.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam dozvolila sebi da mirujem. Konstantno sam bila aktivna. Htela sam sve da joj nadoknadim, posvetila sam se njoj, vucarala sam je svuda sa sobom. Samo da ne mislim na to. Nisam htela ni njoj da dozvolim da me pita: ,,Gde je David". Ona u vrtiću slika porodicu, mamu, Davida i nju. I, šta da joj kažem? Ja kažem Biljani: ,,Objasni joj ti" - rekla je Aleksandra.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovoga teksta.

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

'