AKTUELNO

Nije joj se dopala ova osobina.

Sedma sila u emisiji ,,Pitanja novinara" i ove noći pripremila je žestoka pitanja za sve ukućane koji su svojim postupcima privukli veliku pažnju javnosti, ali i cimera sa kojima dele životni prostor.

Miki Đuričić dobio je pitanje da obrazloži svoj odnos sa Suzanom Perović, a on je bez dlake na jeziku ispričao kako su oni slagali jedno drugo.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam slagao nju da sam drugačiji napolju, a ona je slagala da je ona drugačija. Uhvatili smo se u laži. Napolju ljudi kao što smo mi neće biti sputani u nekim stvarima kao ovde. Nećemo biti u situaciji da komentarišemo ovakve stvari. Poenta priče je što u spoljnom svetu dođe kod mame, pa ogovara muža, a nema nikoga da pusti na ekran da to muž čuje. Ružno je što sam ja psovao i što je Suzana radila neke stvari. Ako uspemo da se ne posvađamo, naredna 3 meseca ćemo biti tu jedno za drugo. Ako ne izdržimo, to više nema smisle. Prešli smo svaku granicu. Ne provodimo više vremena kao ranije, ali tu smo jedno za drugo, ako treba - rekao je Miki.

Međutim, po Beloj kući je kružila priča i da je Suzana često isticala da Zorica Marković igra rijaliti igru sa svima te da isto tako teži ka tome da se takmičari što više svađaju. Markovićeva joj na tome nije zamerila, pa je novinarima otkrila da, povrh svega o njoj ima lepo mišljenje, ali da ima osobinu koja je užasno nervira.

Foto: TvPink Printscreen

Nažalost, Suzana i ja najmanje komuniciramo, a najduže se poznajemo. Ja ne igram nikakvu rijaliti igru, ja kažem ljudima ono što mislim. Ako izgovorim neke reči, znači da mi je stalo do nekih osoba. Nikad se nisam mešala u njihovu vezu. Njih dvoje su išli iz paba, ja sam rekla da me ne zanimaju i da se ne mešam. Ali, smeta mi i to sam njoj uvek govorila. Kao da je pala s Marsa. Ona ima dosta toga da kaže, nije glupa žena, ali to je moj problem. Kad sam imala svađu sa njom, bilo je zbog Nadežde, pa zbog spiska. Sve je to normalno i nije ništa strašno. Generalno, nervira me kod nje što je cicija. Ja više volim ljude koji mi kažu u lice i sve najgore, cicije ne podnosim. Ne mislim da ona mene mrzi - rekla je Zorica.

Detaljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Zorica Marković

'