AKTUELNO

Njegov život nije uopšte lak!

Novo pitanje bilo je upućeno za Suzanu Perović, te je sedmu silu zanimalo zbog čega se konstantno miri sa njenim intimnim prijateljem, Mikijem Đuričićem, te je plavokosa zadrugarka imala stav po tom pitanju.

Foto: TvPink Printscreen

Mi kad se svađamo, to je tako burno, Verovatno se mirimo, zato što ne možemo jedno bez drugog. Pokušaćemo da se poštujemo, jer je to početak svake ljubavi  - izjavila je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Naredno pitanje bilo je za Mikija od strane novinara, bilo je da li bi oženio Perovićku, te je svojim odgovorom pčelar iz Kupinova dirnuo svakog u srce.

Ne bih imao ništa protiv toga da oženim Suzanom, ali ja sam protivnik braka. Ako se ljudi vole, taj papir ne znači ništa. Ja ne umem da funkcionišem, probao sam dva - tri puta, ali mi ne ide. Nemam porodicu, nisam ostvaren kao roditelj, mislim da neću ni biti, ali to je neka druga tema. Ne znam da funkcionišem, osim sa tatom, ali on radi treću smenu, pa se ni ne viđam sa njim. Suzana i ja imamo planove, da napravimo našu neku oazu, ali pored toga, svako mora imati svoj život. Suzana je porodična žena, ima decu, ja imam neke planove za neki svoj biznis u Kupovinu.  - iskreno je izjavio Miki.

PROČITAJTE JOŠ: ZORICA MARKOVIĆ U MAGAZINU IN OSULA PALJBU PO ZADRUGARKAMA: Nastao OPŠTI HAOS u studiju kad je pevačica rekla OVO, Stanija se osetila prozvanom, pa joj ovako odgovorila! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'