AKTUELNO

Isplivali novi detalji.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TV Pink Printscreen

U narednom snimku Karađorđe Subotić je pričao Staniji Dobrojević o svojoj velikoj ljubavi koju je imao sa Ivanom Vrbaški, majkom Mine Vrbaški, a zatim je rekao da je njegova bivša supruga Ljuba Pantović krila imena svojih partnera i da ga uvek pljuje kod svojih momaka. Takođe je naveo da je zbog Ljube imao velike probleme, a za nekadašnju ženu je rekao i da je veštica koju je izdržavao. Subotić je tada sa Stanijom pričao i o svojoj ćerki Aleksandri.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se sprda sa budalom. On kada laže, on se ceni. Milioneru nisam te prepoznala i nadam se da imaš barem mesto prebivališta. Čovek očigledno živi u tom nekom svom svetu. Ja godinama živim sa najboljim čovekom i ne zanimaš me. Za takmičenja mi on nije davao, ja sam dobro zarađivala. Ja sam imala od svojih treninga do 2000 evra mesečno, plus stipendija koja je iznosila 600 evra. Ja na njihovoj veridbi nisam bila ovde i nisam mogla da pištim i vrištim - rekla je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljuba istina! Ona se trudila da oduzme svoju unuku Aleksandri, crna baba Ljubo! Ti si prevazišla po lažima svog dečka! Baba Ljubo, ti si takav lažov! - govorio je Karađorđe.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ljuba Pantović

'