AKTUELNO

Naježićete se kada ovo čujete.

Veliki šef je obavestio pismom zadrugare da je otvorena zalagaonica i da imaju priliku da založe sve ono što imaju na raspolaganju kako bi obogatili svoj lični budžet. Kada je na red došla Zlata Đurković ona se požalila da je imala žestoku svađu sa Snežanom Ilić koja joj je uvredila porodicu.

Ovde se vređaju porodice, ja to ne mogu da podnesem. Gospođa Snežana je krenula u atak na mene. Ovo je osoba koja treba da presuđuje u korist dobrih ljudi. Ona konstantno spominje moju decu, a ja sam za to spremna svašta da uradim. Ona pravi žrtvu od sebe, a ja sam previše ponosna da bih sebi ovde tako nešto dozvolila - pričala je Zlata,

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, ona je istakla da želi da založi prsten koji joj je suprug poklonio za rođendan, a dok je pismo čitala knedla joj je bila u grlu, da bi na kraju zaplakala.

Dobila sam pismo. Ovo je meni napisao moj suprug. Ljubavi, tvoj poklon ne može da bude blago, ne može da bude auto, tvoj poklon ne može da bude putovanje, kuća, tvoj poklon se zaslužuje. To su deca i porodica, to te čeka kada dođeš kući. Ponosni smo na tebe i na svaku tvoju novu pobedu. Ja ću se truditi da ti svaki dan bude rođendan, jer ako nema toga nema ni mene, s obzirom na to da te prosim svake godine. Volim te, udaj se za mene ponovo. Samo tvoj Vlada. Ja sam ti donela ovde ovaj prsten - pričala je Zlata i zaplakala se.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PALO POMIRENJE? Stanija POLJUBILA Mikija, on se ZACRVENEO, pa spomenuo Suzanu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zlata Đurković

'