AKTUELNO

Teška srca je to uradila!

Sledeća je na red u zalagaonicu došla i Stanija Dobrojević koju je, kako kaže, nedostatak hrane i svađa sa Lepim Mićom naterala da dođe u zalagaonicu i založi parfem koji joj je poklonio bivši momak Vladimir Tomović neposredno pred ulazak u Belu kuću.

Stanija je teška srca založila ovaj parfem i istakla da ukoliko je Crnogorac ne voli onda treba da se liši svega što je podseća na njega.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam došla da založim parferm koji mi je poklonio moj dečko koga sam imala pred ulazak ovde. On je došao kod mene u Rumu. Pred ulazak u "Zadrugu" on mi je poslao ovaj parfem. To mi je poslala moja Tamara, ali da je znala da je od njega sigurno ga ne bi poslala, jer me je ostavio javno - započela je Stanija, a onda nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Ako me stvarno voli, onda će shvatiti da ovo koristim da preživim, ja ne znam zašto me je ostavio. Ako me ne voli, ne želim da imam ništa njegovo. Ja mislim da me voli, iako svi drugi govore suprotno - rekla je Stanija.

Dobrojevićeva je za parfem dobila ponudu od 1200 dinara koju se dvoumila da prihvati, ali na kraju, kada je shvatila da je u veoma lošoj finansijskoj situaciji, ona je pristala.

Pročitajte još: Bora izašao RAZOČARAN iz zalagaonice: Santana pokušao da unovči rad indijanaca, a onda je usledio ŠOK! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'