AKTUELNO

Marko tvrdi da je Toma sve izmislio.

Sledeće pitanje voditelj Milan Milošević postavio je Tomi Paniću, a ono odnosilo na njegovog bivšeg prijatelja, Marka Miljkovića.

Naime, ono što je gledaoce zanimalo jeste da Toma ponovo ispriča dogovor koji ima sa Miljkovićem, a koji se tiče Jovane Tomić Matore, o čemu je pričao sa Zoricom Marković, kada joj je Toma priznao da je imao dogovor sa Markom da unište Matoru.

Foto: TvPink Printscreen

Da, rekao sam to, zamerio mi je u jednom klubu jer sam se javio Jovani i Sanji, zvale su me, prišao sam. Srpska Nova godina kada je bila, imali smo konflikt. Pre toga smo se dogovorili da gazimo Matoru. Rekao sam mu da stane iza mene, da me pokriva. Jesam to pričao Zorici, stojim iza svake reči što sam rekao i nemam problem da to iznesem ovde. Čekao sam trenutak kada ćemo to da uradimo. Meni je Matora drag lik - govorio je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Dokle više ove gluposti i kada ćeš da se skineš sa k*rca Marka Miljkovića? Kineska kopija Marka Miljkovića! Sreća pa ne vrediš ovoj zanoktici, da toliko vrediš, zgazio bih te u tom blatu, isto tako kao što si ti izmislio da bi zgazili Matoru. Prototipu prijatelja! I da sam rekao, to se ne izdaje, ako smo bili prijatelji. Ti si tvrdio da si mi prijatelj! Smradino jedna obična! Ja tebe nikada nisam izdao! Smradu jedan - odbrusio mu je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GASTOZ JE NEKO PREMA KOME SAM IMALA EMOCIJE! Luna progovorila o žurki, pa priznala: JA ŽELIM DA BUDEM SREĆNA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'