AKTUELNO

Bila je veoma besna što ju je pevač kritikovao.

Luna Đogani je tokom gostovanja u današnjoj radio emisiji žestoko osudila ponašanje Stanije Dobrojević koja se tokom sinoćne žurke nije odvajala od Nenada Sinđelića Gastoza sa kojim je ona ranije bila u nekoj vrsti odnosa.

Zbog ovoga se Dobrojevićeva pobunila, a onda joj je Lepi Mića očitao lekciju zbog toga što se nije odvajala od Gastoza želeći da napravi Lunu ljubomornom.

Foto: Pink.rs, E-stock

Sama si dala povoda za to. Šetala si se sa nekim ko je nju j*bao. Ti si jedno g*vno smrdljivo. Kobilo glupa, magarče! Gastoz je vaš drug, j*bite se sa njim. J*bem li ti majku u p*čku smrdljivu - uzvratio joj je besno Mića.
Glumiš mi ovde prijatelja, a misliš mi isto što i oni. Idi tamo, ostavite me samu. Pridruži se ovom čoporu, pa i mene gaziš - vikala je besno Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačeve reči su naterale Staniji suze na oči, pa je plakala i pravdala se Zorici da joj je veoma teško zbog osuda koje joj je Mića uputio.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Nakon S*KSA sa Tomom, oglasio se Nadeždin dečko, a onda je Stolić stihovima potkačio sve Čolakove BIVŠE koje su utehu našle u Paniću! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'