AKTUELNO

Ovome se nije nadao.

Zadrugarka Ana Korać je u prethodnoj sezoni "Zadruge" na račun svog izgleda i ponašanja pred kamerama dobila niz pohvala, a na društvenim mrežama osvojila je srca publike i imala punu podršku od fanova zahvaljujući kojima je stigla do samog finala ovog najgledanijeg TV formata.

Međutim, ona je ovoga puta promenila neke od svojih stavova, zbog čega izaziva različite komentare u javnosti. Podsetimo, ona je osvojila srce Davida Dragojevića samo nekoliko dana nakon što je iz rijalitija diskvalifikovana sada već njegova bivša devojka Aleksandra Subotić, a ovih dana Anino prijateljstvo sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković je na klimavim nogama.

Foto: TvPink Printscreen

Ana je takođe često isticala da nikada ne bi ispoljavala strasti pred širim auditorijumom, budući da to, kako kaže, ne priliči jednoj dami. Nedugo nakon toga iznenadila je sve kada je psovkama i pogrdnim rečima pokušala da se odbrani u svađi sa Stanijom Dobrojević, a ovoga puta uradila je nešto što mnogi od nje nisu očekivali.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se nakon buđenja obratila svom dečku i tom prilikom mu pokazala srednji prst, na šta se on samo nasmejao i prišao joj kako bi je poljubio.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

'