AKTUELNO

Zonjićeva nije želela da prizna da su se viđali van rijalitija.

Bane Čolak, Bora Santana, Aleksa Savić, ali i još nekolicina zadrugara je primetila da su se Marijana Zonjić i Lazar Jeremić zbližili, a ono što ih sve kopka jeste da li se nešto između njih desilo dok su bili sami u kupatilu.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana je demantovala da između njih postoji nešto više od prijateljstva, ali je Jeremić odlučio da kaže kako su njih dvoje bili zajedno kako ne bi kružile priče kako je nemoralna, pošto su ih već uhvatili da su bili zajedno u kupatilu.

Oni su ušli zajedno u kupatilo i Lazar je to potvrdio. Marijana ti si bila ovde sa pola muškaraca, bila si i sa Tomom - pričao je Bane o Marijani zbog čega je ona pobesnela.
Seljačino jedna, lažeš! - povikala je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je Lazar ustao i ispričao kako je teklo njihovo poznanstvo i da su se videli nekoliko puta, ali da s*ksa nije bilo i time ostavio otvoren prostor da zadrugari polemišu kako su oni bili zajedno.

S*ksa nije bilo. Mi se znamo već četiri, pet godina, upoznao sam i njene roditelje, ali s*ksa nikad nije bilo. Marijana i ja s*ks nikad nismo imali. Dolazila je kod mene desetak puta kod mene u Beograd, ali smo se dopali jedno drugom. Dva, tri meseca smo se viđali, ali nije bio s*ks na jednu noć. Dopali smo se jedno drugom, ali s*ks nismo imali. Ona mi je poslala poruku da se zaljubila i bila je sa njim godinu dana. Otkako se ona smuvala sa tim dečkom, mi nikad ništa nismo imali. Zorica zna celu priču. Nema potrebe da se stidiš bilo čega - pričao je Lazar, a Zonjićeva je besnela i demantovala da su bili zajedno.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PUKLO PRIJATELJSTVO! Stanija i Lepi Mića se POSVAĐALI na KRV I NOŽ zbog ovoga, on joj ODBRUSIO: OLOŠU SMRDLJIVI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Jeremić Jera

#Marijana Zonjić

'