AKTUELNO

Poznat je po svom bogatom iskustvu.

Lazar Jeremić Jera, fudbaler po profesiji, ušao je u najzabavniji rijaliti na našim prostorima ,,Zadruga 2" kako bi se afirmisao.

Tokom učešća u rijaliti igri na velelepnom imanju nadomak Beograda, Jeremića su spajali sa mnogim zadrugarkama. Njegov glavni adut je fizički izgled, istetovirano telo, ali i ono čime sve oduševljava, a to je neizostavni humor mladog takmičara.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnoge priče isplivale su o Lazaru, neke je on i sam pričao, svestrano iskustvo katkad podeli sa svojim cimerima. Međutim, ono što je sve zaitrigiralo jeste njegova priča o bivšoj devojci Anđeli, koja je po rečima Jere uzela njegov novac, laptop, mobilni telefon i papir na kom su pisale sve šifre društvenih mreža.

No, na zvaničnom Instagram profilu Lazar je objavio snimak na kom se čuje ženski glas dok ga snima kako skače u bazen.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram

Idemo Laki, drugi put! Može? Sad - uzviknuo je ženski glas.

Ono što je zanimljivo jeste da nakon što je skočio i smočio se, snimak se nastavio pod vodom, gde se vidi da Lazar ljubi kameru. Da li je ovo snimila bivša devojka zbog koje Jeremić ima glavobolje tokom učešća u rijalitiju?

PROČITAJTE JOŠ: KLELA SE UZ DETE I LAGALA: Pavle osuo paljbu po Dragani, a ono što je rekao o Sanji će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Lazar Jeremić Jera

#Zadruga 2

'