AKTUELNO

Spremna je na sve!

Zorica Marković i Suzana Perović odvojile su se od zadrugara kako bi povele ozbiljan razgovor o svom odnosu, Mikiju Đuričiću, Jovani Tomić Matoroj i Sanji Stanković. Podsetimo, pevačica je u ozbiljnom sukobu sa Matorom i Sanjom.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KARAĐORĐE ĆE POLUDETI KAD OVO BUDE ČUO: Dorotea danima BEŽI OD NJEGA, užasava se zbog romantičnih poruka, a prvi dečko joj je bio STARIJI MUŠKARAC (VIDEO)

Danima se strasti ne smiruju jer je pevačica izjavila da se Stankovićeva bavila prostitucijom, dok je Sanja rekla da je Zorica u dugovima i da su joj zbog toga pretili sinovima. Ovo se dalje nastavilo ozbiljnim uvredama i pretnjama. Zorica se Suzani poverila da mislim da postoji tajni plan da se ljudi urote protiv nje i da to traje već danima, kao i da ona sve vidi i čuje.

Ja samo želim da znaš da te priče nisu potekle od Mikija i mene - pravdala se Perovićka.
Ja se Mikija Đuričića ne bojim, došla bih da pitam - odgovorila joj je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon priče o tužbama koje želi da podnese protiv Sanje i Matore, Zorica je rekla i da će odbiti da bude potrčko, ako je Stankovićeva bude odabrala, kao i da ne zna kako će odreagovati u tom slučaju.

Boli mene k*rac ko će da bude vođa, a ko potrčko. Ali neću da me neko nag*zi tako što će postaviti nekoga ko me ne voli za vođu. Ja ne znam šta će se desiti kada ja to odbijem. Budite spremni na sve - pripretila je Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

A onda je sumirala koliko je Sanja povredila uvredama koje je iznela za njenog sina rečenicom:

Niko me nikada za sve godine rijalitija nije ujeo za srce kao ova f*ksa - požalila se Zorica.

U video-prilozima koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati detaljnije kako je sve ovo izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'