AKTUELNO

Zadrugari je tešili.

Mina Vrbaški tokom noći setila se Marka Markovića, kog je upoznala u Beloj kući i sa kojim je uplovila u ljubavnu romansu pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima "Zadruga 2".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što je on napustio imanje, uplovio je u vezu sa Miljanom Arsić, koja je takođe bila učesnica druge sezone. Mina je zbog cele situacije noćas završila u suzama, a sve vreme uz nju su bili zadrugari koji su je tešili.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala lepo mišljenje o njemu, ali sada ga više nemam! On je ovde bio super, on je jedina osoba koja je ispala, a nedostaje mi. Ovo što je uradio, to je meni... Meni je pričao kakav je sa nekim, sada je to sve poništio. Meni je žao nje, njega nije sigurno - pričala je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada mi je žao Mine. To je između njih. On je dobar momak, to je između njih. To je njihova veza. Mina, iskuliraj se. Ne možeš da ne jedeš i mučiš sebe. Desilo se tako, j*bi ga. Imali ste vezu. On je napolju, ti si tu... - govorio je Ša.

Mina je sve vreme slušala svoje cimere, ali se nije oglašavala. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

'