AKTUELNO

Posvađale se uživo u programu.

Pre nego što je ponovo ušla u Belu kuću, Marija Kulić koja je od ove noći ponovo takmičarka "Zadruge 2", razgovarala je u studiju sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. Marija je odmah otkrila da ćerku i budućeg zeta koji su pobegli iz "Zadruge 2" nije primila u kuću, već da su Miljana i Zola iznajmili stan u kom žive sa Miljaninim sinom Željkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je istakla da je uvek tu za svoju naslednicu, koja često zna da je iznerivra, a zatim je Kulićka pričala o Dragani Mitar. Marija je rekla kako smatra da se ova zadrugarka obrukala, a onda je ušla u žestoku svađu sa Anastasijom Buđić, koja je u studiju bila kao Draganina podrška.

Foto: TV Pink Printscreen

Obrukala je sebe. Smatram da nije srećna u tom braku. Ne samo ona, nego nijedan muškarac i nijedna žena koji tako žive. Dete ispašta. Siniša i ona nisu srećni u braku! Zašto je prodao? Ja da podržim takav brak, nikada neću. Da tebi Dragana nije drugarica, ne bi tako pričala, jer je bruka i sramota to podržavati! Oni nisu srećni u braku! Da li bi ti mogla da živiš u takvom braku? Sram te bilo! - govorila je Marija, a u jednom momentu je zaplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da smo svi lažni moralisti. Sigurna sam da dosta brakova u Srbiji imaju te probleme. Po meni je Pavle najniža vrsta muškarca. On je nju prodao zbog novca! - rekla je Anastasija, Draganina podrška.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marija Kulić

'