AKTUELNO

Ne želi da joj ovaj sukob uništi vezu.

Luna Đogani i Marko Miljković su ušli u sukob zbog rođendanske čestitke koju je dobila od fanova, a Miljković je posumnjao da ju je dobila od nekog muškarca. Njemu je zasmetalo što je za istu saznao tek danas, a ne kada mu je čitala sve ostale.

Đoganijevoj je bilo krivo što je on posumnjao u njenu iskrenost, pa mu je obećala da će mu ubuduće sve pričati, ali i da želi da joj veruje.

Foto: TvPink Printscreen

Ako mi neko poruku pošalje, ti ćeš odmah znati, ja ništa ne krijem. Ali isto to i očekujem od tebe. Poverenje mi je najbitnije. Ja se ničega ne bojim, ja sam čista - pričala je Luna.
Ništa strašno, ti odmah skačeš i praviš dramu. To me je samo malo zagolicalo. Šta to traži tu, sa tim stvarima i ti bacaš stvari preko toga. Tim pravdanjem samo proizvodiš kontraefekat. Ako me ikad budeš slagala, ja ću znati - odgovorio joj je on.

Foto: TvPink Printscreen

Miljković je skrenuo Luni pažnju da ne želi da vodi agresivne razgovore sa njom i da sve mogu mirnim jezikom rešiti. Potom je Marko zapazio da je haljina njegove devojke veoma kratka.

Mala mi ova haljina, ali je slatka - rekla je Luna Marku.
Jeste, vidim ja. Lepa ti je haljina, ali je kratka! - prokomentarisao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Opet sam sanjala kako me ostavljaš - požalila se Luna Miljkoviću i priznala joj da je često muče ovakvi snovi i da se pribojava da će ga izgubiti.
Ni ja nisam imao neki lep san. Bilo je nešto u vezi sa "Zadrugom", ne znam - dodao je Marko.

Pročitajte još: IMALA SAM MNOGO PSIHOPATA U ŽIVOTU: Luna priznala kakve probleme je imala sa muškarcem koji ju je UHODIO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'