AKTUELNO

Osim Rade, poklone su dobili i ostali zadrugari od njene porodice.

Rada Vasić slavi svoj 54. rođendan u Beloj kući u društvu njenih rijaliti cimera. Zadrugari su joj tokom noći čestitali rođendan, a danas joj je Veliki šef priredio slavlje.

Njena porodica je poslala pun sto raznoraznih đakonija kako bi zadrugari mogli da se počaste, a ono što je nju najviše obradovalo, a istovremeno i rastužilo pa se i rasplakala, jesu čestitke koje je dobila od svojih najmilijih.

Foto: TvPink Printscreen

Puno zdravlja i sreće, da si mi živa i zdrava, 105 pa opet, znaš da te volim puno. Tvoj Rade. Pozdravi mi sve drugare tamo, mislim da se nisam obrukao. Pozdrav. Rade - pročitala je Stanija pismo.
Srećan rođendan mama žele ti Mika i Giba. Puno sreće, zdravlja i uspeha. Vole te Mika i Giba - pročitao je čestitku Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Za Radu je stiglo još mnogo čestitki i poklona. Stanija je ugledala i krunu koja se našla u jednoj od kutija, pa je odmah slavljenici stavila na glavu. Osim toga, Rada je dobila sat i štikle kojima je bila oduševljena. Njena porodica je poslala i pojedinim zadrugarima poklone zbog kojih su zadrugari vrištali od sreće.

Pročitajte još: PRAVIŠ ME DEBILOM, MORAM DA TI SE PRAVDAM: Luna u suzama pobegla od Marka, on joj i dalje ne veruje da je dobila pismo od fanova! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Rada Vasić

'