AKTUELNO

Njemu neće biti svejedno kad čuje ovo!

Mina Vrbaški je od samog starta svog učešća u ovoj sezoni najgledanijeg rijalitija imala strasne veze sa mnogim učesnicima, a često je isticala da je sa bivšim zadrugarom Markom Markovićem uplovila u mirnu luku i sa sigurnošću tvrdila da će nastaviti vezu sa njim čim napusti Zadrugu.

Međutim, sedma sila u emisiji ,,Pitanja novinara" odlučila je da unese informaciju iz spoljnog sveta, pa su je za početak upitali u kakvim je odnosima sa bivšom zadrugarkom Miljanom Arsić.

Nas dve smo bile dobre, pa smo ulazile u sukobe, zašto pitaš?! - pitala je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Novinar Darko Tanasijević joj je otkrio da je upravo ona uplovila u ljubavnu romansu sa Markom, zbog čega je Beloj kući nastao muk, a ona je zaprepašćena briznula u plač.

Pa, nije tako...ne znam - bila je šokirana Mina, a onda je nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Osećam se odvratno, sve mi se vraća. Svesna sam toga...sve mi se vraća. Kakva sam ja bila prema muškarcima, sve mi se vraća. Mislim da ovoga puta nisam zaslužila dok sam ovde da mi se...ne znam što bi dobijala pozdrave i razglednicu, šolju. Okej, ako je tako, ja ću izaći odavde... Posle dugo vremena sam se za nekog vezala, neko mi se dopalo. Svi znaju koliko pričam o njemu i koliko mi je teško i koliko mi se sve ovo smučilo. Ako je to on uradio, to je njegov obraz. Ovo je mali šok za mene, ali kao što sam do sad bila bez njega, tako ću i da nastavim. Ja kad izađem, normalno da ću da ga zovem i videću šta se dešava. Mislim da od prvog dana otkad je on izašao ništa mi nije padalo na pamet da uradim sa drugim muškarcem. Mama mi je napisala samo da ne pozdravljam nebitne ljude. Ja sam ovde iznela svoj život, igrala se sa muškarcima, bila sam sa kim sam bila, način da se ja izborim sa nečim. Krenula sam da osećam nešto, nisam se ni odvajala od njega, toliko zajedničkih tema. Kad pogledam neki klip gde smo zajedno, ni ja ne verujem da sam imala tako lepog muškarca pored sebe. Ovom prilikom ga pozdravljam i čekam ga na razgovor - rekla je Mina.

Kakva je bila Minina reakcija na sve ovo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Mina Vrbaški

'