AKTUELNO

Obećali su da se neće više raspravljati.

Petak veče je u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Novinara Darka Tanasijevića je zanimalo da mu Suzana Perović objasni odnos sa Mikijem Đuričićem. Njega je zanimalo zašto ona podmeće druge zadrugare koji moraju da trpe Mikijev gnev zbog toga što se ona poveravala nekim zadrugarima, a obećala je da neće.

Koga ja to uvaljujem? Generalno sam mislila da mi prija da pričam sa drugima o njemu. On je bio u pravu za većinu stvari, ali šta da radim. Donela sam odluku da neću to više da radim. Uzrok svađa je bio moj bes usled kog sam pričala sa zadrugarima o njemu. Svašta kažem i posle ne mogu da se setim - govorila je Suzana, a onda je odgovorila šta će ubuduće raditi:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja definitivno neću više da komentarišem sa bilo kim ovde moj odnos sa Mikijem. Posvetiću se samo njemu. Toliko sam ja jurila i na kraju sam isterala svoje - rekla je ona.

Miki je takođe dobio priliku da komentariše i odgovori na Darkovo pitanje. On je ovog puta rekao da joj nije zabranio, već da na nju loše utiču razgovori sa drugima cimerima.

Ja njoj nisam zabranio da priča sa ljudima, nego ja vidim da nju ubijaju tuđe energije. Evo, na primer Stanija navija za nas, ona priča sa njom. Sve te priče o nama, tolike blamaže. Mi zajedno imamo 95 godina, baš smo izgovarali svakakve priče i svašta radili - govorio je Miki, a onda je otkrio planove koje ima sa Suzanom nakon rijalitija:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ljubavi ne fali ovde, poštovanje je problem. Mogao sam ja da ćutim na njene provokacije. Ona je u stanju da se raspravlja sa mnom celu noć. Ja sam takav, ne umem da ćutim. Nismo pokazivali poštovanje jedno drugom... ne znam, potonuo sam, valjda ćemo uspeti da popravimo odnos - priznao je Đuričić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'