AKTUELNO

Popovićeva je bila besna zbog onoga što je čula.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Naredno pitanje je bilo upućeno Marku Petruševiću Petrućiju, a ticalo se njegovog odnosa sa Marijanom Zonjić sa kojom je flertovao, a plavuša tvrdi i da ju je poljubio dok on to negira.

Foto: TvPink Printscreen

Rebeka je rekla Mikiju da ne želi da se pomiri sa tobom, jer se tebi sviđa Marijana i da bi 100% bio sa njom da vas nije razdvojio zadatak. Da li je u pravu - pročitao je voditelj pitanje.
Naravno da nije u pravu. Normalno je da neće da bude sa mnom šta sam radio sa njom. Ja sam lud ako sam rekao da bih bio sa Marijanom u vezi. Sve je sprdnja sa njom - odgovorio je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Posle mog konflikta sa Brendonom ja sam njemu rekla da smo mi završili. Onda je krenula njegova priča sa Marijanom. Ja se ni u čiju vezu nisam mešala. Ja neću da se mešam u neke trojke, ja neću da glumim neku šetačicu, neku loto devojku. Devojka je javno priznala da joj se on sviđa - prokomentarisala je Rebeka.
Ja nisam nikad rekla da mi se sviđa Petrući, možda bi ti to volela. Sve je bila sprdnja - rekla je Zonjićeva, a onda se uključio u diskusiju i Lazar Jeremić, pa ih sve raskrinkao:

Foto: TvPink Printscreen

Petrući je rekao da mu se Marijana fizički dopada i da bi bio sa njom u tom smislu. Onda smo se mi šetali, Marijana je tu pokazivala neki keks i on je tu poljubi u obraz i to je bilo simpatično. On je njoj sladak i prija joj kao lik. Petrući je shvatio da ima emocije prema Rebeki i zato se sklonio od nje - ispričao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da mi je momak simpatičan, ali ne i da bih bila sa njim, pogotovo jer je bio sa njom (Rebekom) koja je pokazala kakva je drugarica. Nikad nisam rekla da mi se sviđa - ispričala je Marijana.

Pročitajte još: LETELE FLAŠE I TANJIRI! Bane prozvao Nadeždu, pa joj spomenuo S*KS sa Mikijem, ona pokušala da POBEGNE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'